Stop het bloeden met stop hemo!

Meer informatie
nosebleed-homepage

Alledaagse wondjes

Een bloedneus, kapotte bril, krassen van rozenstruiken, snijwondjes... hoe voorzichtig je ook bent, spelen, koken, tuinieren en knutselen is niet zonder risico!
Allerlei alledaagse bezigheden kunnen resulteren in een bloeding en oppervlakkige wondjes die thuis of onderweg eenvoudig te behandelen zijn.

Stop Hémo®

De EHBO-producten voor thuisgebruik van Stop Hemo® stelpen de bloeding en stimuleren wondgenezing.
Stop Hemo® is geschikt voor gebruik door en bij alle leeftijden, inclusief mensen met een stollingsafwijking en vertraagde wondgenezing.

Natuurlijke samenstelling

De therapeutische voordelen van algen zijn al sinds jaar en dag bekend: zeelieden en algenverzamelaars gebruikten fijngesneden algen om hun verwondingen te behandelen. Na een knap technisch staaltje lukte het de apotheker Pierre Brothier in 1949 om de therapeutische bestanddelen uit algen om te zetten in calciumalginaatvezels. Met als gevolg dat nu dus iedereen baat heeft bij de hemostatische en helende eigenschappen van algen!

usine-laboratoires-brothier

Een merk van :

Laboratoires Brothier

Brothier is gespecialiseerd in hemostase en wondgenezing. Door de verbluffende mogelijkheden van biopolymeren uit zeeplanten te benutten, heeft Brothier gaasverband met calciumalginaat ontwikkeld en geproduceerd dat aansluit bij de EHBO-vereisten en de behoeften van zorgverleners en hun patiënten.

iso